Hotstone massages bij Massagesalon Monika Perger

Wilt u genieten van échte ontspanning? Overweeg dan eens langs te komen bij Massagesalon Monika Perger voor een hotstone massage in Krimpen aan den IJssel. Door middel van verwarmde stenen en heerlijke massagetechnieken zorg ik ervoor dat u even helemaal bij kunt komen. Waan u in een wereld van rust en ontspanning en kom langs voor een behandeling!

Ultieme ontspanning

Bij een massage met hotstones werk ik met hete stenen gemaakt van basalt die ik opwarm tot zo rond de 50°C.Hoe warm u deze stenen wilt hebben, ligt maar net aan uw persoonlijke voorkeur en behoeften. Daarnaast werk ik ook gewoon met mijn handen. Ik masseer u met olie om u zo tot rust te helpen komen. De druk en de temperatuurverschillen die u tijdens een hotstone massage ondervindt, zijn goed voor de bloedsomloop, ontgiftigen en stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bovendien biedt deze behandeling u een diepe ontspanning. Perfect voor iedereen die even behoefte heeft aan een rustmomentje.

Er zijn echter tijden wanneer deze massage niet geschikt voor u is. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van ontstekingen, huidaandoeningen of koorts. Natuurlijk kunt u ook dan nog steeds bij mij terecht: ik doe namelijk aan nog vele andere ontspanningsmassages. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik help u graag met de juiste behandeling bepalen.

Praktische informatie

De prijzen voor een hotstone massage bedragen slechts €45,- per uur. Ideaal om cadeau te doen aan uzelf, of aan een vriend of familielid. Tijdens een gratis intakegesprek kijken we allereerst wat voor behandeling de beste keuze voor u is. Zo bent u altijd verzekerd van een massage die helemaal aansluit op uw wensen. Bovendien krijgen we zo een goed beeld van elkaar: een klik vind ik namelijk erg belangrijk bij het geven (en het ontvangen) van een massage.

Interesse of meer weten? Neem dan gerust contact met mij op! U bereikt Massagesalon Monika Perger uit Krimpen aan den IJssel gemakkelijk via tel. 085 – 88 88 457 na 13:00 en het online contactformulier. Ik sta u graag te woord.

KOM TOT RUST

Bij Massagesalon Monika Perger!

MAAK EEN AFSPRAAK