Relax met een heerlijke ontspanningsmassage

Van een massage genieten is niet iets wat u alleen maar hoeft te doen als u bijvoorbeeld een sportblessure op heeft gelopen. Naast sportmassages bied ik namelijk ook ontspanningsmassage in Krimpen aan den IJssel in mijn massagesalon. Met mijn speciale behandelingen komt u helemaal tot rust. Gun uzelf en uw lichaam deze persoonlijke aandacht!

Even een rustmoment

Een ontspanningsmassage is mogelijk in diverse verschillende vormen. Elke soort brengt weer andere voordelen met zich mee. Zo is een gewone relaxmassage ideaal voor iedereen die los wilt komen van de dagelijks werkdruk en stress en gewoon eventjes een ontspanningsmomentje nodig heeft. Ook kunt u bij mij terecht voor een ayurvedische massage. Ayurveda staat voor ‘kennis van het leven’. Met een massage op basis van deze geneeswijze kan ik het lichaam weer in balans brengen. Dit is goed om nieuwe klachten te voorkomen en eventuele bestaande pijn te verlichten.

Daarnaast doe ik aan Lomi Lomi waarmee uw levenskracht wordt hersteld en u snel weer vol energie zit. Na deze massage voelt u zich weer helemaal als nieuw. Tenslotte kunt u in Massagesalon Monika Perger van een hotstone massage genieten. Zoals u ziet heb ik voor iedere ontspanningsbehoefte wel een passende behandeling!

Oosterse massages

Onder mijn Oosterse massages vallen een pitjit-massage en bamboemassage. Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kenmerkt zich door een snel tempo. Deze massage wordt al duizenden jaren overgedragen van grootouders op kind. Bij de bamboemassage geniet u van de ultieme, diepe ontspanning door het afwisselend masseren met handen en bamboestok. De bamboestok geeft op relatief eenvoudige manier een dieptemassage, wat de spieren tot optimale ontspanning brengt en ervoor zorgt dat u de zorgen van alledag even kunt vergeten. Het is erop gericht geblokkeerde gebieden weer toegankelijk en los te maken en zo de energiecirculatie te herstellen. Na deze massage voelt u zich krachtiger, energieker en frisser.

Veel mensen denken dat de bamboemassage een nieuw soort massage is, maar in China bestaat dit al eeuwen. Tijdens een behandeling worden zenuwuiteinden in de huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld met een bamboestok. Dit stimuleert de bloedsomloop, waardoor er meer zuurstof en voedsel in de cellen terecht komt. De stok functioneert in feite als een verlengstuk van de handen, onderarmen en ellebogen. Hierdoor wordt er een bepaalde soort stevigheid gevormd wat de massage een dieper effect geeft. Daarnaast helpt het de afvoer van giftige stoffen uit het lichaam te bevorderen. Ik combineer bamboemassagetechnieken met mijn andere technieken.

Indonesische gezichtsmassage

Ons gezicht vertelt veel over onze gesteldheid. Als we pijn, verdriet of vermoeidheid ervaren, dan weerspiegelt de huid van het gezicht dat. Pitjit is een bijzondere massagevorm uit Indonesië die is gericht op het tegengaan hiervan. Pitjit helpt de bloedsomloop stimuleren en de afvoer van afvalstoffen bevorderen. Zo geniet u binnenkort weer van een stralend, gezond gelaat. Naast massagetechnieken zet ik tevens warme kompressen, ijsbollen, gezichtscups en jadestenen in.

Cellulitemassage

Met deze manuele massage kan ik helpen gifstoffen en vocht af te voeren. Dat kan bijdragen aan het verminderen van cellulitis en vetophopingen. Daarnaast helpt het u zich energieker te voelen. De cellulitismassage staat ook wel bekend als Sveltessa, lypossage en afslankmassage. Ik maak gebruik van stevige, diepe techniek in combinatie met cupping. Voor een gezonde huid en een verbeterd figuur zonder medische ingreep! De behandeling bestaat uit 10 sessies met een frequentie van 2 keer per week.

Leuk voor uzelf of als cadeau

Met een van mijn ontspannende massages waant u zich heel even in een andere wereld. Hierna kunt u er ongetwijfeld weer volop tegenaan! Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreken we uw wensen en behoeften. Vervolgens zorg ik voor de meest passende massage die hier helemaal op aansluit. Voor mijn massages betaalt u slechts €50,- voor een uur. Dat maakt het niet alleen een leuke optie voor uzelf, maar ook om cadeau te geven aan een familielid of goede vriend.

Kent of bent u iemand die wel een ontspanningsmassage kan gebruiken? Maak dan direct een afspraak door te bellen na 13:00 naar 085 – 88 88 457 of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Krimpen aan den IJssel.

KOM TOT RUST

Bij Massagesalon Monika Perger!

MAAK EEN AFSPRAAK